Signály.cz ve spolupráci se Sekcí pro mládež ČBK podporují mladé v online prostoru, vytváří formační online magazín a křesťanská videa. Na svém webu nabízí prostor pro sdílení a dialog.

V současné době prochází velkou úpravou, na kterou nám ale už nestačí vlastní prostředky.

O webové platformě signaly.cz jste už nejspíš něco málo zaslechli. Existuje od roku 2001, kdy ji založila Sekce pro mládež ČBK. Přestože je web zaměřený na mladé, v současnosti sdružuje věkově rozmanitou společnost, od nejmladších uživatelů přes maminky a tatínky až po zasloužilé signálnické veterány. Vytváří tak unikátní ekumenické společenství, ve kterém se můžete inspirovat, duchovně vzdělávat, diskutovat, tvořit nebo tu můžete najít i přátele.

Těžištěm webu jsou blogy a společenství. Realizovat se tu může každý, kdo rád ťuká do klávesnice, a čtenáře čeká průřez mnoha tématy. Cestování, vaření, rady, ekologie, poezie, jen takové povídání a samozřejmě spousta kvalitních svědectví a příspěvků, které se týkají víry (za poslední rok bylo publikováno přes 2700 blogových článků). Signály spravuje Realizační tým, který také tvoří vlastní S.magazín. V něm najdete aktuality, rozhovory, duchovní inspiraci a další. Kromě správy webu realizujeme i další aktivity s mládeží a pro mládež.

V současnosti prochází web velkou proměnou - pustili jsme se do redesingu a společně s ním měníme koncept celé stránky. Signály.cz jsou nyní více otevřené návštěvníkům zvenčí. Ti mají jednodušší přístup k veřejnému obsahu webu a příspěvkům uživatelů. Přibude i nová platforma SignályTV, která nabídne prostor pro sdílení a prezentaci křesťanských videí v několika kategoriích včetně vlastních pořadů jako např. Signály z kavárny nebo Církev za oponou. 

Web je v současné době v rekonstrukci, tak prosíme o trpělivost. V souvislosti s přestavbou se obracím na vás, čtenáře, s velkou prosbou za celý Realizační tým. Proměna našeho webu je pro nás velkou finanční zátěží. Proto, pokud si to můžete dovolit, prosíme o podporu. Každá částka a modlitba pomůže. Jednoduše na https://www.darujme.cz/projekt/1202385. Děkujeme.

Zároveň bych vás zde chtěla pozvat k nám, na "jednu vlnu". Ať už byste rádi začali s blogováním nebo se připojili k některému z našich společenství, na Signálech je vítán každý. Vaše příspěvky a články mohou pomoci, být povzbuzením a inspirací mnoha dalším lidem!

Předem díky a doufám, že se na webu potkáme!

Kateřina "Katuši" Sedláčková, šéfredaktorka signály.cz.

Pin It