Ostrava – Již po dvanácté pořádá Centrum pro rodinu a sociální péči z. s. v Ostravě benefiční akci Světlo mladým s handicapem. Akce se uskuteční v sobotu, 23. listopadu 2019, od 11 do 18 hodin ve Forum Nová Karolina.

Akce spočívá v prodeji minisvítilen, které prodávají uživatelé s handicapem ze sociálně aktivizační služby BRÁNA spolu s dobrovolníky. Celý výtěžek akce bude použit na integrační výlety, aktivity a pobyty.

Doprovodný program je opět nabitý hudebními vystoupeními studentů ZUŠ J. A. Komenského Studénka (Skupina TULEJBUS, Swingová partička, bubnová show a Niké kvartet), Lidové konzervatoře a Múzické školy Ostrava a POP Academy. Již po čtvrté nás přijde podpořit také skupina Naděje! Chybět nebudou Klauni na volné noze pro pobavení a ani výborná moderace od Moniky Dudové. Všechny hvězdy i vycházející hvězdičky se akce zúčastní bez nároku na honorář!

Letos propojíme program také s módou. Módní návrhářka Lada Vyvialová pro nás vyrobila kvalitní limitovanou kolekci - trička a šaty, které poprvé uvidíte a budete si moci zakoupit právě na naší benefiční akci.

Neváhejte a přijďte rozsvítit svá srdce podpořením dobré věci!

Těšíme se na Vás!

Lenka Sládková

Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

777 244 989

Pin It