BridgeLogoMikulovice - Mnoho lidí by si mohlo myslet, že děkanát Jeseník je místo pro křesťanskou mládež ne příliš příznivé. Tým mladých lidí spolu s duchovními z okolí se snaží tento názor vyvrátit a už podruhé organizuje na konci prázdnin v mikulovické farnosti křesťanský tábor pro mládež od 14 do 18 let nesoucí název „Bridge“, což v českém překladu znamená ,,Most“.

Křesťanský tábor má svou základnu v bývalém vojenském areálu Muna v Mikulovicích na Jesenicku. Ve dnech od 24. do 30. 8. mají jeho účastníci prostřednictvím zajímavého programu šanci prožít osobní setkání s Bohem, poznat nové přátelé a zapojit se do nejrůznějších aktivit.

Celá akce má více národnostní rozměr díky spolupráci s italskou mládeží a dlouholetým janovským farářem P. Pavlem Křížem. Organizátorský tým je veden o. Marcelem Krajzlem a propojenost s diecézním centrem pro mládež zajišťuje o. Michal Jadavan. 

Už minulý rok se tábor setkal s velmi dobrou odezvou, takže se na něj letos rozhodlo ostravsko-opavské biskupství přispět z Pastoračního fondu finanční částkou ve výši 30 tisíc korun. Díky této dotaci mají účastníci o polovinu levnější cenu za pobyt. Týden na táboře Bridge vyjde jen na 600 Kč. Přihlásit se lze prostřednictvím elektronického formuláře zde.

Co je BRIDGE

  • Bridge je most, a most spojuje to, co je oddělené.
  • Bridge je most, a most spojuje ty, kteří jsou vzájemně oddělení.
  • Bridge je proto symbolem pro všechny vztahy.
  • Bridge je setkání všech, kteří chtějí dát do pořádku svůj vztah k Bohu, k druhým a k sobě.
  • Bridge je Ježíš Kristus – On v sobě spojil nebe a zemi, On v sobě spojil člověka s Bohem, On nám sesílá svého Ducha, který stále vytváří mosty mezi lidmi.

Více informací najdete na: http://bridge-tabor.cz

Pin It