Odry - Střední pedagogická škola a Střední zdravotnická škola svaté Anežky České v Odrách srdečně zve nové zájemce o studium. Den otevřených dveří ve čtvrtek 9. listopadu zahájí školní sbor DATIO. Následují ukázky přijímacích zkoušek a slovo dostanou také současní studenti.

Tallinn náměstí

Foto: Studenti z Oder, kteří zpívají ve školním sboru DATIO, se v září vydali do Skandinávie. Koncertovali mj. na pozvání Velvyslanectví ČR v Helsinkách. Takto DATIO pózovalo na náměstí v estonském Talinnu.

Srdečně  zveme všechny zájemce o pedagogické a zdravotnické obory na Den otevřených dveří, který se bude konat ve čtvrtek 9. listopadu od 10:00 do 17:00 hodin. Přivítáme Vás s naším sborem Datio. Pro zájemce o obor Předškolní a mimoškolní pedagogika připravujeme v 10:15 ukázku školních přijímacích zkoušek ze zdatností v HV, VV, TV a mluvních dovednostech, tyto zkoušky bude možné si také nanečisto vyzkoušet. Budeme se těšit na zájemce o gymnaziální obor Pedagogické lyceum, jehož absolventi získávají oproti běžnému gymnáziu navíc dvě odborné kvalifikace Pedagog volného času a Asistent pedagoga.

Rádi uvítáme také zájemce o zdravotnické obory, nabízíme naše dva již tradiční obory: učební obor Ošetřovatel a maturitní obor Praktická sestra. Čtvrtým rokem rozšiřuje naši nabídku maturitní obor Masér ve zdravotnictví, jeho studenti právě v tomto čase tráví svou odbornou praxi v rámci projektu Erasmus + ve slovenských lázních Piešťany. Své odborné  praxe mají na rehabilitačních i standartních odděleních v nemocnici Agel v Novém Jičíně a v nemocnici v Odrách a na své individuální praxe se chystají do lázeňských zařízení v lázních Klimkovicích a Teplicích n Bečvou.  V praxi jsou velmi žádaní, z tohoto nového oboru, který nabízí vždy jen dvě zdravotnické školy v kraji, máme velkou radost a radost nám přinášejí i jeho první studenti.  

Součástí naší školy je domov mládeže a středisko volného času. Přidejte se k nám. Více informací najdete na webu www.cssodry.cz

Ing. Pavla Hostašová, ředitelka školy

Pin It