Ostrava - Centrum pro mládež zve ve středu 27. 4. na Večer mladých na biskupství v Ostravě. Na programu bude tentokrát setkání s písničkářem Pavlem Helanem. Zpěvák zaujal porotu i diváky talentové soutěže Československo má talent v roce 2013. Do hitparád prorazil společně se zpěvákem Petrem Bendem hitem iBůh. Stejný název má i prvné CD Pavla Helana.

Vlídný písničkář koncertuje na křesťanských festivalech, zazpíval na Františkánském setkání mládeže v Krnově, charitním koncertě Charity Ostrava "Sešli se, aby pomohli" a dalších místech. Večer mladých začíná tradičně mší svatou v 18.00 hodin, kterou bude sloužit Mons. Adam Rucki. Program s písničkářem pokračuje v sále biskupství od 19.00 hodin. Více o zpěvákovi najdete na www.pavelhelan.cz.

Pavel Helan navštíví v příštích dnech ostravsko-opavskou diecézi ještě několikrát. Ve středu 4. 5. v 9.00 a 11.00 odehraje dva koncerty pro studenty Biskupského gymnázia v Ostravě. V neděli 8. 5. vystoupí v rámci akce Memoriál otce Jožky ve Stěbořicích u Opavy. Koncert zde začíná v 19.00 hodin. V Opavě se s ním v pondělí 9. 5. v klubu Art setkají uživatelé sociálních služeb na Opavsku. Na koncert je pozvala Charita Opava. Písničkář bude vystupovat také na festivalu Slezská lilie v sobotu 11. 6. v 18.00 hodin na pódiu u katedrály Božského Spasitele.

Pin It