Ostrava – Na jednodenní postní duchovní obnovu zve v sobotu 21. 2. farnost Ostrava-Přívoz. Program začíná na Církevní základní škole Přemysla Pittra (za kostelem) v 9.00 hodin. Postní rozjímání bude přednášet Kateřina Lachmanová, která je autorkou řady knih s duchovní tematikou.

Dopoledne bude věnováno přednáškám a časem na tichou reflexi. V polední přestávce bude možnost využít k obědu, který pořadatele nezajišťují. Odpoledne bude pokračovat další přednáškou a adorací v kostele Neposkvrněného početí Panny Marie. V 16.00 hodin zakončí duchovní obnovu mše svatá.

Kateřina Lachmanová studovala postgraduálně v Římě na Papežském institutu Teresianum, specializaci v oborech spirituální teologie a teologická antropologie - doktorát z teologie obhájila r. 2003. Na Gregoriánské univerzitě absolvovala licenciátní studia psychologie (2004). Od r. 2005 pracuje v Pastoračním středisku při Arcibiskupství pražském, věnuje se pastoračně psychologickému poradenství a přednáškové a exerciční činnosti. Externě vyučuje na KTF v Praze a v Olomouci. Je autorkou několika řady knih z oblasti křesťanské spirituality, které vydává Karmelitánské nakladatelství.

Pin It