Jeseník - Charita Jeseník vyhlašuje 16. ročník výtvarné a fotografické soutěže na téma „Tři králové na dovolené“ aneb Jak asi tráví Tři králové dovolenou? Soutěž, jejíž výtvarná část je určena dětem a je rozdělena do dvou kategorií, není omezena pouze na jesenický děkanát. Své výtvory mohou malí soutěžící zasílat do 31. ledna 2023, autoři fotografií si musejí pospíšit do 19. ledna 2023.

 

 

 


Výtvarná soutěž:


• kategorie: I. do 7 let

                   II. 8–12 let.


• výtvarné práce odevzdávejte do 31. ledna 2023 na ředitelství Charity Jeseník (Zámecké nám. 2, Jeseník) nebo na jejích střediscích (Domov pokojného stáří sv. Františka v Javorníku, Domov pokojného stáří sv. Hedviky a Vývařovna AVE ve Vidnavě, Denní stacionář Šimon v Jeseníku – zde pouze v době od 8:00 do 15:00 hod.), popř. v knihkupectví Domeček v Jeseníku.


• práce musí být na zadní straně označena těmito informacemi: jméno, příjmení, věk autora a kontakt (třeba na rodiče, školu), abychom mohli případného vítěze dohledat.

 

Fotografická soutěž není věkově omezena. Fotografie posílejte do 19. ledna 2023 na e-mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. O nejlepší fotografii rozhodne veřejnost na facebooku Charity Jeseník do 31. ledna 2023.


Zapojením se do soutěže a zasláním obrázku či fotografie soutěžící souhlasí s jejich zveřejněním a dalším využíváním pro potřeby Charity Jeseník.

Ilustrační foto převzato ze stránek Charity Jeseník.

 

 

Pin It