Hukvaldy – ‚Přijďte si s dětmi vytvořit něco hezkého a přispějete tak na dobrou věc,‘ zvou organizátoři na workshop Vánoční patchworkové koule. V páteční podvečer 2. 12. od 17.00 bude v environmentálním resortu Hubert připraveno vše na výrobu vánoční ozdoby ze stuh pod vedením zkušené lektorky.

Právě její zásluhou dostalo vyrábění další rozměr, takže kromě radosti z kreativního díla, přibude také dobrý pocit z pomoci. Výtěžek z této akce bude věnován dětské sekci Mobilního hospice Ondrášek. „Mám ráda tvořivé věci jako malování kamínků a domluvily jsme se s manažerkou resortu Michaelou Holubovou, že bychom před vánocemi uspořádaly workshop na patchworkové koule,“ uvádí lektorka Lenka Podracká. Díky tomu, že Lenka jako pediatrička má blízko k nemocným dětem, je během plánování napadlo, že by výtěžek ze zápisného, které je 300,-, věnovaly na Mobilní hospic Ondrášek. „Pečují o nevyléčitelně nemocné dospělé i dětské pacienty v jejich domácím prostředí bezplatně. Vybraná částka půjde na tým, jenž za dětmi domů jezdí, obvazový materiál nebo infuze, léky, …“ vypočítává lékařka.  

„Byli bychom rádi, kdyby se přihlásilo co nejvíce lidí. Zájem o netradiční workshop ze strany veřejnosti je, ale hlásit se mohou i další zájemci, v Hubertu to zvládneme,“ zve za celý tým resortu manažerka Michaela Holubová.

Pin It