Ostrava-Hrušov – Hned na tři akce zve v příštích dnech farnost Ostrava-Hrušov. V neděli 11. října zde bude sloužena mše ke cti sv. Františka, při níž farníci poděkují mj. za opravu varhan a ukončenou výmalbu farního chrámu, o den dříve zde prosloví psychologickou přednášku Max Kašparů. V úterý 13. října pak proběhne v místním kostele Fatimský večer.

 

 

Pozvání hrušovské farnosti a místního duchovního správce P. Krzysztofa Szewczyka přijal známý psychiatr a pedagog Jaromír Maxmilián Kašparů. V sobotu 10. října od 16.00 prosloví přednášku na téma Vztahy a stavy. Bludný kruh. Po ní bude následovat autogramiáda jeho knih.
O den později zažije farnost odpust. Při děkovné mši ke cti sv. Františka z Assisi začínající v 9.30 budou požehnány opravené varhany a nová výmalba kostela. Ve 14.00 pak nedělní program zakončí svátostné požehnání.

 

V úterý 13. října pořádá farnost Ostrava-Hrušov navíc Fatimskou pobožnost. V 17.30 začne růžencem, od 18.00 bude pokračovat mší sv., po níž bude následovat svátostné požehnání.

Pin It