Bohuslavice/Hrabyň/Píšť – Osmistý koncert kapely GOOD WORK si vyslechnou v pátek 13. 9. od 19.00 posluchači v Bohuslavicích. Nechci stát, Be Good, Od samého rána, Nad vodou, Pár otázek, Znamení a mnoho dalších našich známých songů zazní v kostele Nejsvětější Trojice.

Turné hudebního uskupení pokračuje sobotním (14. 9. od 19.00) koncertem v kostele Nanebevzetí Panny Marie v Hrabyni a v neděli 15. 9. v 15.00 potěší přítomné v Píšti v kostele sv. Vavřince.

Skupina GOOD WORK vznikla na jaře roku 1996 v Odrách. Pod současným názvem vystupuje od listopadu 2015.

GOOD WORK – boří mýty a zažité představy o škatulkování hudby. Repertoár skupiny je důkazem umění o propojování hudebních stylů. Přiznány jsou folklórní kořeny řady muzikantů, které se dokonale pojí se soudobým popovým projevem kapely jako celku.

Koncerty v podání této skupiny jsou strhujícím zážitkem a doslova i pastvou pro oči. Do rytmu dokážou rozhýbat nejen mladé posluchače, ale i ty starší, kteří si rádi zavzpomínají na svá mladá léta.

Co se nemění – je koncept otevřené skupiny. Už v minulosti, kdy vystupovali pod názvem Paprsky, byli otevření novým posilám a toto platí do dnešních dnů. Pokud tě to táhne k hudbě, možná bude GW i tvou cestou.

Foto: archiv kapely

Pin It