Také v listopadu nabízíme možnost setkání, sdílení, vzdělávání a duchovního povzbuzení nejen seniorům:

 KLAS (Klub aktivních seniorů): 5. listopadu  v Ostravě na biskupství od 9 hodin. Téma: Dědictví. Hostem bude Mgr. Renata Horáková ze Sdružení ochrany spotřebitelů.

POSELSTVÍ MARKOVA EVANGELIA: 6. listopadu ve Frýdlantu nad Ostravicí, Středisko soc. služeb, od 9 hodin. Téma:  Utišení bouře (Mk 4, 35 - 41)

AKADEMIE PRO TŘETÍ VĚK: 7. listopadu v Ostravě na biskupství od 9 hodin. Téma: Bible - Slovo života. Lektor: P. ThLic. Marek Kozák, Th.D.

KLAS: 12. listopadu ve Frýdku, Farní 1 (stará fara) od 9 hodin. Téma: Buďme překvapeni jako Alžběta a Zachariáš.

LECTIO DIVINA: 13. listopadu v Ostravě na biskupství od 9 hodin. Vede: P. Mgr. Radek Drobisz, kaplan pro seniory. Vezměte si s sebou Nový Zákon.

POSELSTVÍ MARKOVA EVANGELIA: 19. listopadu ve Frýdku, Farní 1 (stará fara) od 9 hodin. Téma: Utišení bouře (Mk 4, 35 - 41)

ADVENTNÍ TVOŘENÍ (KLAS) : 26. listopadu v Ostravě na biskupství od 9 hodin. Výroba adventních a vánočních dekorací, historie adventního věnce, povídání o tradicích.  Cena za materiál dle zvoleného výrobku od 50,- do 100,- Kč. Z důvodu nákupu materiálu je nutno se přihlásit do 20. listopadu na tel. 734 876 497 (L. Kaňoková)

 

 

Pin It