FandimeRodineOstrava - Centrum pro rodinu a sociální péči o.s. v sobotu 21. září 2013 slaví 20 let činnosti velkolepou rodinnou oslavou.  Na akci jsou zváni všichni zaměstnanci a spolupracovníci, klienti a uživatele, jejich služeb a programů. Na program svátečního dne s názvem Fandíme rodině jsou zváni také všichni přátele, příznivci a dárci Centra pro rodinu a všichni ti, kdo se za něj modlí.

„Chystáme pestrý program pro celou rodinu, pro místní i přespolní, blízké i vzdálené, tedy pro sebe i pro Vás,“ zvou na plakátku za všechny pracovníky Honza a Iva Zajíčkovi.   Program začíná v 11.00 hodin v kostele sv. Václava. Mši svatou celebruje generální vikář Mons. Martin David. Další program již probíhá na travnaté ploše před Pavilonem C na ostravském Výstavišti Černá louka. K obědu bude guláš a další občerstvení. 

Od 13.00 do 18.00 hodin bude pokračovat program FANDÍME RODINĚ.

Hlavní scéna: moderuje Aleš Juchelka

můžete se těšit na zajímavé hosty, výborné kapely a muzikanty jako Credenc,

Locomotion, Shiny Happy, Gangsters of Swing Orchestra, Patrik Kee…

Vyhlášení výsledků fotosoutěže, projekce na téma rodina atd.

Dětská scéna: divadélka pro děti, interaktivní výstavy, dětský koutek – herna pro nejmenší

Aktivity pro děti i celou rodinu: např. Ostravská rikša, koníci, hlavolamy, soutěže, řemesla, malování na obličej, ská   kací hrad, klauni, výstava fotografií atd.

A také: místo pro kojení a přebalení, kavárnička po znavené, prodej milých drobností a lahodného občerstvení, nabídka přespání pro přespolní. A to hlavní nakonec: možnost setkání s přáteli a známými, možnost říci společně, že FANDÍME RODINĚ

Všechny další podrobnější informace budeme postupně zveřejňovat na našem webu www.prorodiny.cz.

Svou účast, alespoň předběžně, nahlaste do 15. září 2013 na e-mailu: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo

na telefonu 736 185 701, abychom mohli zajistit vše potřebné podle počtu lidí.

Moc se na Vás všechny těšíme, těšte se s námi!

Iva a Jan Zajíčkovi

Plakát k akci zde.

 

Pin It