KTZveřejňujeme text inzerátu České biskupské konference pro výběrové řízení na pozici šéfredaktora Katolického týdeníku. S nástupem od 1. ledna 2016.

Česká biskupská konference vypisuje výběrové řízení na obsazení místa šéfredaktora Katolického týdeníku s nástupem k 1. 1. 2016.

Požadavkem je 5 let praxe z práce v médiích (nutno doložit ukázkami), dobré organizační schopnosti, smysl pro týmovou práci a vhled do potřeb církve. Předpokládá se i znalost 2 světových jazyků, práce s počítačem a sociálními sítěmi a dobré komunikační schopnosti s majiteli listu.

K žádosti o účast v konkursu je třeba přiložit strukturovaný životopis a jednostránkový bodový projekt ukazující důrazy na další vývoj Katolického týdeníku. Pozice šéfredaktora bude časově vymezena 5 lety. Účastníci splňující formální požadavky budou pozváni k osobnímu pohovoru v září.

Přihlášení do výběrového řízení je nutno doručit na sekretariát České biskupské konference (Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.) do 31. srpna 2015.

Zasláním životopisu uchazeč uděluje souhlas se zpracováním poskytnutých osobních údajů ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, pro účely příslušného výběrového řízení.

Pin It