Stará Ves nad Ondřejnicí – Diecézní středisko mládeže pořádá ve Staré Vsi nad Ondřejnicí adventní duchovní obnovu, která proběhne od 12. 12. do 14. 12., bude spojená i s nočním bděním a povede ji o. Michal Jadavan.

 Adventní duchovní obnova bude navazovat na adventní noční bdění, které začíná v pátek 12. 12. 2014 v 19.30 v kostele sv. Jana Křtitele ve Staré Vsi n./O. Na programu nočního bdění bude společná modlitba, katecheze, kratší hra – vše vyvrcholí mší svatou končící o půlnoci. Na toto noční bdění pak v sobotu naváže víkendová duchovní obnova, jež začíná ráno v 9.00. Hlavním exercitátorem, tedy knězem, jenž povede duchovní obnovu a postará se i o páteční katechezi, bude o. Michal Jadavan

Duchovní obnova se bude skládat z několika zamyšlení, z rozjímání v silenciu a zároveň nějaké zábavy v podobě hry či večerního zábavného pokecu s o. Michalem. Máte možnost přijet pouze na noční bdění či na duchovní obnovu (samozřejmě také na obě akce). Zakončení bude klasicky po nedělním obědu (kol. 12.30).

Více informací včetně přihlášky najdete zde: http://dcm.doo.cz/

Pin It