adventplnyOstrava – Více než čtyři desítky neziskových organizací se ve čtvrtek 27. 11. připojí k akci Advent plný Andělů 2014. Jednotlivé neziskovky se představí veřejnosti od 15.00 hodin v prostorách multifunční arény Gong v Dolní oblasti Vítkovice. Do projektu se zapojilo 7 neziskovek s vazbou na katolickou církev. Součástí události je možnost podpory některé z aktivit formou hlasování přes internet.

Cíle projektu:

Umožnit neziskovým organizacím prezentovat široké veřejnosti svou činnost a práci – (výrobky, vystoupeními klientů, představují své projekty, deklarují stěžejní činnosti) a přispívat k zlepšování jejich fundraisingu.

Probudit filantropický potenciál a vytvořit příležitost k přímému finančnímu zisku (benefiční činnost prodejem výrobků klientů neziskových organizací, dražbou, dobrovolným vstupným, partnery podpořenými cenami v hlasování o nejzajímavější projekt, prodejem PF přání, přímým převodem peněz na účet neziskových organizací, darem, dary).

Usnadnit navázání vztahů s potenciálními dárci a vytvářet příležitosti k dlouhodobému dárcovství.

Hledání mechanismů a nových forem oboustranně výhodné podpory (podpora soutěže o reklamní předměty, PF přání s motivy dodanými klienty neziskových organizací, dárcovské sms, přímá podpora prostřednictvím webu projektu).

Morálně podpořit a zapojit pracovníky a klienty NNO prostřednictvím prodejní výstavy svých prací a doprovodných programů (motivační činnost), přispět ke zlepšení jejich sebeprezentace a sebedůvěry.

Pin It