caritasFrýdek-Místek – Pořídit si do bytu nebo do své sbírky cenný obraz, dřevěnou plastiku nebo uměleckou fotografii mají možnost účastníci dobročinné aukce, kterou připravuje Charita Frýdek-Místek. Z výtěžku licitování děl známých umělců budou mít prospěch charitativní zařízení, které se věnují seniorům.

4. ročník výtvarné aukce Charity Frýdek-Místek se uskuteční v pátek 3. října 2014 od 17.00 hodin v Rytířském sále Frýdeckého zámku. Dražit se budou díla známých umělců Olbrama Zoubka, Jana Odvárky, Ladislava Szpyrce, Jindřicha Štreita, Hany Kumalové, Štěpána Krhuta, Petry Gallové a dalších.

Program začíná v 17.00 hodin prohlídkou výtvarných děl za hudebního doprovodu, následuje úvodní slovo pořadatele, pozdravy hostů, mezi kterými bude také biskup František Václav Lobkowicz a nebude chybět ani prezentace aktivit Charity Frýdek-Místek. Samotná dražba začíná v 17.40 hodin a potrvá až do 19.00 hodin. Následuje výdej dražených děl.

Katalog dražených děl si můžete prohlédnout zde: katalog

V případě, že bude mít někdo zájem o některou z položek, ale nebudete moci být fyzicky přítomni na aukci, je samozřejmě možné na jakoukoliv položku zadat osobně, telefonicky či e-mailem na adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. limit dražené částky.

Pin It