Previous Next Play Pause
Dubnové OKNO se věnuje zvonům a zve k diecézní novéně
Do naší diecéze se v dubnu vrátí pět zvonů zrekvírovaných za druhé světové války
Po Velikonocích do Školy Ducha svatého. Otevírají se dva kurzy
Čas pro naslouchání i modlitbu: Večery milosrdenství v Ostravě
Spouštíme projekt Varhany pro Ostravu. Dejme ostravské katedrále nástroj, na jaký čeká už 140 let

manzelskevecerySlavkov u Opavy/Jeseník - Centrum pro rodinu a sociální péči nabízí od roku 2009 manželským párům program tzv. Manželských večerů. Večery tvoří 8 setkání, každé setkání má své nosné téma, jež napomáhá v budování pevného a trvalého vztahu manželů. V rámci Národního týdne manželství nabízí Centrum pro rodinu možnost vyzkoušet si jeden takový večer v den svátku zamilovaných v pátek 14. 2. ve Slavkově u Opavy nebo v Jeseníku.

 „Rádi bychom nabídli takovou ochutnávku tohoto kurzu, a proto jsme připravili na pátek 14. února, na který připadá svátek sv. Valentýna, jeden takový Manželský večer, a to na dvou místech v diecézi: ve Slavkově u Opavy a v Jeseníku,“ uvedla vedoucí programu Manželských večerů Jana Dostálová z Centra pro rodinu a sociální péči.

 

„Pokud to nemáte do těchto míst daleko, tak neváhejte, máte možnost strávit romantický večer s večeří a při svíčkách a potom se zaposlouchat do svědectví manželského páru, který stál u zrodu Manželských večerů,“ dodala Dostálová. Informace k těmto dvěma večerům najdete na www.prorodiny.cz

V ostravsko-opavské diecézi od roku 2009 proběhlo už 25 kurzů na různých místech – v Opavě, Ostravě, Bílovci, Fulneku, Novém Jičíně, Českém Těšíně i jinde. Manželské večery lze zorganizovat všude tam, kde se najde dostatečný počet zájemců.

 

Kontakt a přihlášky:

Jana Dostálová, vedoucí programu Manželských večerů

Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. , 731 625 617

O samotném kurzu Manželské večery se dozvíte víc na: www.manzelskevecery.cz

 

Pin It